SAS – et forudsigeligt flystyrt

Længe ventet flystyrt betragtes af hulemænd

I den forgangne uge kom den endelige afgørelse omkring SAS-aktien. Sådan så det i hvert fald ud, indtil i morges, hvor en fond skabte ny uro om aktien. Det er farligt at prøve at gribe en faldende kniv, det blev endnu en gang bevist.

Torsdag d 5. oktober kom nyheden om et konsortiums overtagelse af SAS frem. En aftale der betød at hidtidige aktier ville miste deres værdi og blive annulleret. En offentliggørelse, der førte til mange spørgsmål fra aktionærerne, og opslag som dette var ganske normalt på flere finansielle fora på sociale medier:

Det bør dog ikke komme som den store overraskelse, da SAS har været på kollisionskurs lige så længe jeg kan huske. Men staterne – og til sidst kun den danske stat – har tidligere reddet SAS – og dermed aktionærerne – på mållinjen. Men altså ikke denne gang, hvor aktionærerne mister deres værdi, hvis planen fra sidste uge, bliver den der gennemføres.

Nyheder

Send en besked

Ansvarsfraskrivelse

Informationerne i nyhedsbrevene er til generel orientering og udgør ikke finansiel rådgivning. Vi fraskriver os ethvert ansvar for beslutninger truffet på grundlag af indholdet i nyhedsbrevene.
Indholdet på Hulemandens Analyser er udelukkende til generel informationsbrug og er ikke ment som finansiel rådgivning. Brugere bør ikke fortolke indholdet som specifikke anbefalinger eller rådgivning til deres finansielle situation.
Selvom vi stræber efter at sikre nøjagtigheden og aktualiteten af informationen, garanterer vi ikke for rigtigheden, fuldstændigheden eller aktualiteten af det materiale, der præsenteres.
Investering indebærer risiko, og enhver investeringsbeslutning truffet på grundlag af informationen på Hulemandens Analyser er på brugerens eget ansvar. Vi er ikke ansvarlige for tab eller skader, der opstår som følge af sådanne beslutninger.
Indholdet på Hulemandens Analyser udgør ikke professionel finansiel eller investeringsrådgivning. Brugere bør søge uafhængig professionel rådgivning, før de foretager nogen form for investering.
Indholdet på Hulemandens Analyser kan ændres uden varsel. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer eller opdateringer når som helst.