Handelsbetingelser

1. Personligt medlemskab:

Medlemskabet og adgang til nyhedsbrevene er personligt.

Medlemmer må ikke dele deres login-oplysninger eller lade andre personer få adgang til deres konto.

2 Fortrolighedspolitik:

Medlemmernes personlige oplysninger opbevares fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse – se også privatlivspolitik.

3. Abonnement og betaling:

Abonnementet på de finansielle nyhedsbreve er baseret på periodisk betaling (f.eks. månedligt, kvartalsvis eller årligt).

Betalingen trækkes automatisk fra det registrerede betalingsmiddel ved starten af hver abonnementsperiode.

4. Forlængelse og opsigelse:

Abonnementet forlænges automatisk ved udgangen af hver periode, indtil abonnenten selv aktivt opsiger det.

Du kan til hver en tid opsige dit medlemskab. Opsigelsen har virkning ved udgangen af den indeværende medlemskabsperiode.

Opsigelse kan foretages gennem brugerens kontoindstillinger eller ved direkte kontakt til kundeservice.

5. Brud på betingelser:

Overtrædelse af disse handelsbetingelser, herunder deling af login-oplysninger, kan medføre øjeblikkelig opsættelse af abonnementet uden refusion.

6. Ændringer af betingelser:

Vi forbeholder os retten til at ændre handelsbetingelserne. Ændringer vil blive kommunikeret til abonnenterne og vil være gældende fra den dato, de er offentliggjort.

7. Ansvarsfraskrivelse:

Informationerne i nyhedsbrevene er til generel orientering og udgør ikke finansiel rådgivning. Vi fraskriver os ethvert ansvar for beslutninger truffet på grundlag af indholdet i nyhedsbrevene.

Indholdet på Hulemandens Analyser er udelukkende til generel informationsbrug og er ikke ment som finansiel rådgivning. Brugere bør ikke fortolke indholdet som specifikke anbefalinger eller rådgivning til deres finansielle situation.

Selvom vi stræber efter at sikre nøjagtigheden og aktualiteten af informationen, garanterer vi ikke for rigtigheden, fuldstændigheden eller aktualiteten af det materiale, der præsenteres.

Investering indebærer risiko, og enhver investeringsbeslutning truffet på grundlag af informationen på Hulemandens Analyser er på brugerens eget ansvar. Vi er ikke ansvarlige for tab eller skader, der opstår som følge af sådanne beslutninger.

Indholdet på Hulemandens Analyser udgør ikke professionel finansiel eller investeringsrådgivning. Brugere bør søge uafhængig professionel rådgivning, før de foretager nogen form for investering.

Indholdet på Hulemandens Analyser kan ændres uden varsel. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer eller opdateringer når som helst.


Ved at tilmelde dig accepterer du disse handelsbetingelser. Vi opfordrer dig til at læse dem grundigt igennem.