EP 36: Ny på markedet med Jakob

I ny på markedet har jeg en ny investor med som gæst og denne gang er min gæst Jakob på 18 år. Jakob har investeret igennem de seneste 1 1/2 år og har rigtig godt fat i begreberne.

Faktisk begyndte Jakob at investere inden han blev 18, og derfor taler vi lidt om hvordan man kan gøre det, med hjælp fra sine forældre.

Inden Jakob startede med at investere, lavede han en investeringsplan for hvordan han vil investere og hvilke typer investeringer han vil lave.

Det væsentligste i strategien er en månedsopsparing, hvor Jakob løbende indbetaler på.

Er du også ny på markedet og har lyst til at dele dine erfaringer og/eller frustrationer? Tag endelig fat i Jens via mailen hej@averagejoe.dk.

Hør den her:

Nyttige links:

Jakob anbefaler også Kahnemans At tænke hurtigt og langsomt – https://www.saxo.com/dk/at-taenke-hurtigt-og-langsomt_daniel-kahneman_haeftet_9788711533284

Desuden er han glad for Lars Tvedes bøger – find dem her: https://www.saxo.com/dk/products/search?query=lars+tvede

Her kan du læse om hvordan du kan åbne depot som/til en mindreårig: https://www.nordnet.dk/faq/2450-hvordan-abner-jeg-et-depot-for-mindrearige

Nyheder

Send en besked

Ansvarsfraskrivelse

Informationerne i nyhedsbrevene er til generel orientering og udgør ikke finansiel rådgivning. Vi fraskriver os ethvert ansvar for beslutninger truffet på grundlag af indholdet i nyhedsbrevene.
Indholdet på Hulemandens Analyser er udelukkende til generel informationsbrug og er ikke ment som finansiel rådgivning. Brugere bør ikke fortolke indholdet som specifikke anbefalinger eller rådgivning til deres finansielle situation.
Selvom vi stræber efter at sikre nøjagtigheden og aktualiteten af informationen, garanterer vi ikke for rigtigheden, fuldstændigheden eller aktualiteten af det materiale, der præsenteres.
Investering indebærer risiko, og enhver investeringsbeslutning truffet på grundlag af informationen på Hulemandens Analyser er på brugerens eget ansvar. Vi er ikke ansvarlige for tab eller skader, der opstår som følge af sådanne beslutninger.
Indholdet på Hulemandens Analyser udgør ikke professionel finansiel eller investeringsrådgivning. Brugere bør søge uafhængig professionel rådgivning, før de foretager nogen form for investering.
Indholdet på Hulemandens Analyser kan ændres uden varsel. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer eller opdateringer når som helst.