Sådan bliver 2023 med Jens Balle

Hulemand kigger ind i 2023

Et nyt år er startet og det er tid til at komme med forudsigelser omkring den økonomiske udvikling i 2023. Vil inflationen fortsat stige? Bliver renterne igen lave? Får aktieinvestorer afkast i år?

Der er stor interesse for den slags forecasts – og I skal naturlivis heller ikke snydes. Så her kommer Jens Balles forecasts for investeringsåret 2023.

Forecasts for 2023

Håber ikke du føler dig snydt af min video – i så fald kan du er finde en række andre forecasts om udviklingen i 2023. De er sikkert ikke noget værd, men måske kan du finde nogen, der er enige med dig.

Danske Banks Frank Øland kommer her med 10 forecast om 2023: Læs her

Nordeas Helge J Pedersen og Niels Christensen kommer her med deres forecast:

Milliardærklubben v Andreas Steno:

Jeremy Siegel, som jeg nævner i videoen, har følgende forecast for 2023:

Her kan du finde en række internationale bud:

Andre links:

Du kan se Rådet for Afkastforventningers officielle forventninger lige her.

Jeremy Siegels bog, Stocks for the long run finder du lige her.

Nyheder

Send en besked

Ansvarsfraskrivelse

Informationerne i nyhedsbrevene er til generel orientering og udgør ikke finansiel rådgivning. Vi fraskriver os ethvert ansvar for beslutninger truffet på grundlag af indholdet i nyhedsbrevene.
Indholdet på Hulemandens Analyser er udelukkende til generel informationsbrug og er ikke ment som finansiel rådgivning. Brugere bør ikke fortolke indholdet som specifikke anbefalinger eller rådgivning til deres finansielle situation.
Selvom vi stræber efter at sikre nøjagtigheden og aktualiteten af informationen, garanterer vi ikke for rigtigheden, fuldstændigheden eller aktualiteten af det materiale, der præsenteres.
Investering indebærer risiko, og enhver investeringsbeslutning truffet på grundlag af informationen på Hulemandens Analyser er på brugerens eget ansvar. Vi er ikke ansvarlige for tab eller skader, der opstår som følge af sådanne beslutninger.
Indholdet på Hulemandens Analyser udgør ikke professionel finansiel eller investeringsrådgivning. Brugere bør søge uafhængig professionel rådgivning, før de foretager nogen form for investering.
Indholdet på Hulemandens Analyser kan ændres uden varsel. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer eller opdateringer når som helst.