EP18: Investering med Daniel Hansen – ham med Daniels Pengetips

Danskerne har fået lyst til at investere. Finans Danmark melder om 10 % flere investorer i 2020, efter et stabilt niveau i mange år. Andre statistikker indikerer at en del af disse investorer er unge investorer.

Corona har givet flere mulighed og lyst til at interessere sig for investering. Oplevelsesaktiviter var ikke tilgængelige og det har måske været medvirkende til at saldoen på kontoen er steget. Men disse nye investorer er ikke nødvendigvis gået i banken, for at få gode råd til deres investorer, men har i stedet fundet information om investering på sociale medier eller YouTube.

En af de helt store danske formidlere på dette område er Daniel Hansen Pedersen, der med sin YouTube kanal har mere end 60.000 følgere. En 27 årig ingeniør med interesse for investering og flair for formidling, der i dag har gjort sin hobby til sin levevej.

Jeg fangede Daniel i Spanien, hvor han i øjeblikket bor og driver sin forretning fra.

Tålmodighed er vigtig for investorer

Daniel Hansen Pedersen har udviklet sin forretning fra at være en YouTube-kanal til i dag også at være et populært investeringskursus. Investeringerne bruger han ikke megen tid på.

– Jeg følger ikke mine investeringer så tæt, men jeg laver en opdatering hver måned på min YouTube-kanal, fortæller Daniel Hansen Pedersen. Det syntes jeg faktisk er lidt for ofte at tjekke sine investeringer.

Daniel Hansen Pedersen tænker nemlig langsigtet, når han investerer. Hør om hans rejse og erfaringer som investor i Investering på hjernen.

Du kan høre podcasten her:

Rettelse:

I podcasten får jeg sagt noget om at VW producerer flere el-biler end Tesla. Det har Daniel efterfølgende tjekket, og det er ikke sandt. VW producerer knap 1/3 af Teslas produktion her i 2022. Jeg beklager.

Du kan følge Daniel og Daniels Pengetips flere steder. For eksempel her:

Daniel anbefaler Eric Jorgensons The Almanack of Naval Ravikant: https://www.saxo.com/dk/the-almanack-of-naval-ravikant_hardback_9781544514222

På sine gåture lytter Daniel blandt andet til disse podcasts:

En gang i mellem lytter han også til Millionærklubben – mest for underholdningens skyld. Den finder du her: https://www.euroinvestor.dk/podcast/millionaerklubben-10

Dette afsnit er produceret af Emil Manthey.

Nyheder

Send en besked

Ansvarsfraskrivelse

Informationerne i nyhedsbrevene er til generel orientering og udgør ikke finansiel rådgivning. Vi fraskriver os ethvert ansvar for beslutninger truffet på grundlag af indholdet i nyhedsbrevene.
Indholdet på Hulemandens Analyser er udelukkende til generel informationsbrug og er ikke ment som finansiel rådgivning. Brugere bør ikke fortolke indholdet som specifikke anbefalinger eller rådgivning til deres finansielle situation.
Selvom vi stræber efter at sikre nøjagtigheden og aktualiteten af informationen, garanterer vi ikke for rigtigheden, fuldstændigheden eller aktualiteten af det materiale, der præsenteres.
Investering indebærer risiko, og enhver investeringsbeslutning truffet på grundlag af informationen på Hulemandens Analyser er på brugerens eget ansvar. Vi er ikke ansvarlige for tab eller skader, der opstår som følge af sådanne beslutninger.
Indholdet på Hulemandens Analyser udgør ikke professionel finansiel eller investeringsrådgivning. Brugere bør søge uafhængig professionel rådgivning, før de foretager nogen form for investering.
Indholdet på Hulemandens Analyser kan ændres uden varsel. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer eller opdateringer når som helst.