EP04: Månedsopsparing med Rue

Investerer du i aktier? Ifølge statistikken er det under 40 % af os danskere, der investerer i aktier! I Sverige har næsten 80 % investeret i aktier, hvilket de formentlig kan takke månedsopsparing for.

I denne episode kommer jeg med en introduktion til månedsopsparing, som jeg mener er en genial måde at komme i gang med at investere på. For et lille beløb – helt ned til 100 kr – kan du blive investor.

Opsparingen er helt automatisk og når den er sat op, behøves du ikke tænke så meget over det!

Alle bør investere i aktier. Og det var alle! Nogle måske et stort beløb andre et mindre. Har du råd til Netflix, har du også råd til at lave en månedsopsparing.

Vi har givet vort barnebarn, Rue, en månedsopsparing i aktier. Måske du også kunne gøre det og hjælpe næste generation godt på vej?

Hør den her:

Du finder oversigt over investeringsrobotter og månedsopsparing her: https://hulemandens.dk/vaerktoej/

Så meget kan det blive til – se beregning på månedsopsparing over fem år her: https://hulemandens.dk/kom-i-gang-med-investering-i-2022/

Nyheder

Send en besked

Ansvarsfraskrivelse

Informationerne i nyhedsbrevene er til generel orientering og udgør ikke finansiel rådgivning. Vi fraskriver os ethvert ansvar for beslutninger truffet på grundlag af indholdet i nyhedsbrevene.
Indholdet på Hulemandens Analyser er udelukkende til generel informationsbrug og er ikke ment som finansiel rådgivning. Brugere bør ikke fortolke indholdet som specifikke anbefalinger eller rådgivning til deres finansielle situation.
Selvom vi stræber efter at sikre nøjagtigheden og aktualiteten af informationen, garanterer vi ikke for rigtigheden, fuldstændigheden eller aktualiteten af det materiale, der præsenteres.
Investering indebærer risiko, og enhver investeringsbeslutning truffet på grundlag af informationen på Hulemandens Analyser er på brugerens eget ansvar. Vi er ikke ansvarlige for tab eller skader, der opstår som følge af sådanne beslutninger.
Indholdet på Hulemandens Analyser udgør ikke professionel finansiel eller investeringsrådgivning. Brugere bør søge uafhængig professionel rådgivning, før de foretager nogen form for investering.
Indholdet på Hulemandens Analyser kan ændres uden varsel. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer eller opdateringer når som helst.