EP01: Velkommen til Investering på hjernen

Danmark har fået en ny podcast! En podcast om investering og investorpsykologi med Jens Balle bag mikrofonen. Følg med og få relevant input du kan bruge i dine investeringer.

I hver episode af Investering på hjernen vil jeg tale med mine gæster om et investeringsemne og investorpsykologien. Det kan være der primært er fokus på et investeringsemne, hvor vi så trækker lidt tråde til psykologien. Eller der kan være fokus på investorpsykologien, hvor vi så trækker tråde til investering.

Nogen gange vil der ikke være en gæst med. Så vil jeg selv gennemgå et emne. 

54-årige Jens Balle har arbejdet med de finansielle markeder i mere end 30 år, hvor han har rådgivet om aktier, obligationer, renter, valuta og sågar også svinepriser.

– At det blev investering, der skulle fylde min hverdag var helt tilfældigt, fortæller Jens Balle. Og i virkeligheden interesserer jeg mig ikke så meget for nøgletal, kurser og regnskaber, så derfor er mit fokus også på investorpsykologien.

I 2021 har jeg udgivet bogen, Når hulemænd investerer. Den er allerede solgt i over 1.200 eksemplarer og har fået god kritik fra læserne.

– Derfor lancerer jeg nu en podcast, der skal handle om investering og investorpsykologi, siger Jens Balle

Lyt med og hør nærmere om investorpsykologien i denne første episode af Investering på hjernen.

Hør den her:

Læs mere om Jens Balles baggrund på LinkedIn.

Læs mere om bogen Når hulemænd investerer.

Følg bloggen om investering og investorpsykologi her.

Find podcasten her:

Køb koppen fra Investering på hjernen!

Nyheder

Send en besked

Ansvarsfraskrivelse

Informationerne i nyhedsbrevene er til generel orientering og udgør ikke finansiel rådgivning. Vi fraskriver os ethvert ansvar for beslutninger truffet på grundlag af indholdet i nyhedsbrevene.
Indholdet på Hulemandens Analyser er udelukkende til generel informationsbrug og er ikke ment som finansiel rådgivning. Brugere bør ikke fortolke indholdet som specifikke anbefalinger eller rådgivning til deres finansielle situation.
Selvom vi stræber efter at sikre nøjagtigheden og aktualiteten af informationen, garanterer vi ikke for rigtigheden, fuldstændigheden eller aktualiteten af det materiale, der præsenteres.
Investering indebærer risiko, og enhver investeringsbeslutning truffet på grundlag af informationen på Hulemandens Analyser er på brugerens eget ansvar. Vi er ikke ansvarlige for tab eller skader, der opstår som følge af sådanne beslutninger.
Indholdet på Hulemandens Analyser udgør ikke professionel finansiel eller investeringsrådgivning. Brugere bør søge uafhængig professionel rådgivning, før de foretager nogen form for investering.
Indholdet på Hulemandens Analyser kan ændres uden varsel. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer eller opdateringer når som helst.