EP 43: Investering i kunst med Jens-Peter Brask

Fra tid til anden dukker alternative investeringer frem som supplement eller endda alternativ til obligationer og aktier. Fast ejendom er en af dem og kunst er en anden. I udlandet findes kollektive investeringsmuligheder i kunst – har ikke set nogen i DK endnu – så vi danskere må investere direkte i kunst, og det vil jeg tale om med dagens gæst.

Episoden optog vi på Bank- og Sparekassemuseet, hvor de netop sætter fokus på investering i kunst med udstillingen KUNSTEN AT INVESTERE – kunstnerne, samlerne og eksperterne. Ugens gæst er forfatter og kunstsamler Jens-Peter Brask, der har kurateret denne udstilling med bl a værker fra kendte danskere, og selv en aktiv kunst-samler.

– Køb kunst du kan lide at kigge på, siger Jens-Peter Brask som det første råd.

Han opfordrer også til at opsøge kunst – udstillinger eller gallerier – i udlandet. Hør hele episoden om investering i kunst lige her:

Nyttige links:

Læs mere om udstillingen på Bank- og Sparekassemuseet i København lige her: https://www.bankogsparekassemuseet.dk/

Jens-Peter Brasks bøger kan du finde her: https://www.braskpublications.com/store-2/books

Find podcasten her:

Køb koppen fra Investering på hjernen!

Nyheder

Send en besked

Ansvarsfraskrivelse

Informationerne i nyhedsbrevene er til generel orientering og udgør ikke finansiel rådgivning. Vi fraskriver os ethvert ansvar for beslutninger truffet på grundlag af indholdet i nyhedsbrevene.
Indholdet på Hulemandens Analyser er udelukkende til generel informationsbrug og er ikke ment som finansiel rådgivning. Brugere bør ikke fortolke indholdet som specifikke anbefalinger eller rådgivning til deres finansielle situation.
Selvom vi stræber efter at sikre nøjagtigheden og aktualiteten af informationen, garanterer vi ikke for rigtigheden, fuldstændigheden eller aktualiteten af det materiale, der præsenteres.
Investering indebærer risiko, og enhver investeringsbeslutning truffet på grundlag af informationen på Hulemandens Analyser er på brugerens eget ansvar. Vi er ikke ansvarlige for tab eller skader, der opstår som følge af sådanne beslutninger.
Indholdet på Hulemandens Analyser udgør ikke professionel finansiel eller investeringsrådgivning. Brugere bør søge uafhængig professionel rådgivning, før de foretager nogen form for investering.
Indholdet på Hulemandens Analyser kan ændres uden varsel. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer eller opdateringer når som helst.