EP13: Compounder-aktier med Dan Wejse og Johannes Møller

Hos MW compounder investere de i 25-30 aktier. Hør hvordan de arbejder og tænker, når de udvælger compounder-aktier.

– Det kan godt være det er en spændende aktie – men er det en compounder-aktie?

Sådan sagde de erfarne aktiefolk til Dan Wejse og Johannes Møller, da de som unge analytikere forsøgte at sælge deres ideer om aktieinvesteringer til dem. Det førte til jagten på en metode til at udpege disse selskaber, som kunne levere god vækst og indtjening, og dermed godt afkast til aktionærerne.

Compounder kommer fra det engelske begreb for renters rente og en compounder-aktie er et udtryk, der bruges om aktier, hvor det er godt at være langsigtet aktionær. Det er ofte selskaber, som over mange år er i stand til at levere god vækst i omsætning og indtjening. 

Johannes Møller og Dan Wejse mener at have fundet opskriften. Det er den de investerer efter i investeringsforeningen MW Compounders. Det kan du høre mere om i dette afsnit.

Du kan høre podcasten her:

Link til MW Compounders: https://mwcompounders.dk/

Dan og Johannes anbefaler disse bøger:

Bogen om Netflix: No Rules Rules af Reed Hastings: http://Bogen om Netflix: No Rules Rules af Reed Hastings: https://www.saxo.com/dk/no-rules-rules-netflix-and-the-culture-of-reinvention-pb-c-format_reed-hastings-erin-meyer_paperback_9780753553664

Michael Møller og Niels Christian Nielsen: Din økonomi: https://www.saxo.com/dk/din-oekonomi_michael-moellerniels-christian-nielsen_haeftet_9788750045205

Og disse podcasts:

Bloomberg Surveillance – et dagligt program om de finansielle markeder: https://www.bloomberg.com/btv/series/bloomberg-surveillance

Danske Bank Markedspladsen: https://podcasts.apple.com/us/podcast/markedspladsen-ugens-vigtigste-nyheder-fra-dansk-og/id1196782294

Invest like the best: https://podcasts.apple.com/us/podcast/invest-like-the-best-with-patrick-oshaughnessy/id1154105909

Dette afsnit er produceret af Emil Manthey.

Find podcasten her:

Køb koppen fra Investering på hjernen!

Nyheder

Send en besked

Ansvarsfraskrivelse

Informationerne i nyhedsbrevene er til generel orientering og udgør ikke finansiel rådgivning. Vi fraskriver os ethvert ansvar for beslutninger truffet på grundlag af indholdet i nyhedsbrevene.
Indholdet på Hulemandens Analyser er udelukkende til generel informationsbrug og er ikke ment som finansiel rådgivning. Brugere bør ikke fortolke indholdet som specifikke anbefalinger eller rådgivning til deres finansielle situation.
Selvom vi stræber efter at sikre nøjagtigheden og aktualiteten af informationen, garanterer vi ikke for rigtigheden, fuldstændigheden eller aktualiteten af det materiale, der præsenteres.
Investering indebærer risiko, og enhver investeringsbeslutning truffet på grundlag af informationen på Hulemandens Analyser er på brugerens eget ansvar. Vi er ikke ansvarlige for tab eller skader, der opstår som følge af sådanne beslutninger.
Indholdet på Hulemandens Analyser udgør ikke professionel finansiel eller investeringsrådgivning. Brugere bør søge uafhængig professionel rådgivning, før de foretager nogen form for investering.
Indholdet på Hulemandens Analyser kan ændres uden varsel. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer eller opdateringer når som helst.