Er du ny på markedet?

Mange tror investering er svært. Mange tror det kræver mange penge. I Investering på hjernen vil jeg gerne tale med nye investorer og se om det er så svært. Måske skal jeg tale med dig?

En af mine lyttere på Investering på hjernen, har foreslået at jeg sætter fokus på nye investorer. Da jeg gerne vil tale til de helt almindelige investorer, lyder det som en god ide. Jeg vil derfor lave en række podcast med overskriften “Ny på markedet”, hvor jeg sætter fokus på de problemstillinger en ny investor oplever.

Derfor søger jeg deltagere til podcasten!

Er du ny på markedet?

Måske er det lige præcis dig jeg skal tale med. Jeg søger personer, der er på vej på markedet og det kunne være:

– dig der aldrig før har investeret
– dig, der har investeret via rådgiver, men som nu selv vil tage vare om det
– dig, der er i gang, og som vil dele erfaringerne fra opstarten

Men det kan også være du har en helt anden vinkel. Det kan også være du bare har nogle konkrete spørgsmål, du gerne vil have besvaret – det er der også plads til.

Jeg håber vi kan komme til at tale om mange af de stopklodser, nye investorer oplever. For investering er ikke svært! Og den vigtigste beslutning du skal tage, handler om at komme i gang! Hellere i dag end i morgen.

Skriv til mig på jens@averagejoe.dk – jeg ser frem til at høre fra dig!

Find podcasten her:

Køb koppen fra Investering på hjernen!

Nyheder

Send en besked

Ansvarsfraskrivelse

Informationerne i nyhedsbrevene er til generel orientering og udgør ikke finansiel rådgivning. Vi fraskriver os ethvert ansvar for beslutninger truffet på grundlag af indholdet i nyhedsbrevene.
Indholdet på Hulemandens Analyser er udelukkende til generel informationsbrug og er ikke ment som finansiel rådgivning. Brugere bør ikke fortolke indholdet som specifikke anbefalinger eller rådgivning til deres finansielle situation.
Selvom vi stræber efter at sikre nøjagtigheden og aktualiteten af informationen, garanterer vi ikke for rigtigheden, fuldstændigheden eller aktualiteten af det materiale, der præsenteres.
Investering indebærer risiko, og enhver investeringsbeslutning truffet på grundlag af informationen på Hulemandens Analyser er på brugerens eget ansvar. Vi er ikke ansvarlige for tab eller skader, der opstår som følge af sådanne beslutninger.
Indholdet på Hulemandens Analyser udgør ikke professionel finansiel eller investeringsrådgivning. Brugere bør søge uafhængig professionel rådgivning, før de foretager nogen form for investering.
Indholdet på Hulemandens Analyser kan ændres uden varsel. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer eller opdateringer når som helst.